Bayrama girmeden güzel haber şimdiden geldi! Herkesin merak ettiği soru yanıt buldu: Ramazan Bayramı’nda hava çok iyi

Bayrama girmeden güzel haber şimdiden geldi! Herkesin merak ettiği soru yanıt buldu: Ramazan Bayramı’nda hava çok iyi

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala vatandaşlar tatil programlarını yapmadan önce havaların nasıl olacağını araştırmaya başladı. Bu kapsamda milyonlarca insanın merak ettiği soru yanıtını buldu. Ramazan Bayramı’nda hava çok güzel olacak…

ZEYNEP ORHAN

Milyonlarca vatandaş 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde havanın nasıl olacağını merak ederken meteorolojik kaynaklardan bilgilendirme paylaşımı yapıldı. Bayrama az bir zaman kala araştırılmaya başlanan bu soru sonunda yanıtını buldu. Peki, tatil haftası hava nasıl olacak? İşte konuya ilişkin detaylar…

yeni-proje-14.jpg

BAYRAM HAFTASINDA GÜZEL HAVA SİZİ BEKLİYOR

Sosyal medya hesabı üzerinden hava durumuna ilişkin bilgilendirici paylaşımlarda bulunan “Meteoroloji Bey” hesabı, bayram haftasında havanın nasıl olacağına değindi. Yapılan paylaşımda Nisan’ın ikinci haftası olan bayram haftasında yurt genelinde normalden sıcak bir hava olacağı bilgileri yer aldı. Öte yandan yerel yağışların görülebileceği söylenirken henüz Nisan’ın ikinci haftasına uzun bir süre olduğu için ayrıntıların değiştikçe paylaşılacağı açıklandı.

Meteorolojik kaynaktan yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Bayram haftası yani Nisan ikinci her ne kadar uzun vade olsa da, yurdumuzda normalden sıcak ve yerel yağışların görülebileceği hafta olabilir vade uzun değişim ve ayrıntılar süre yaklaştıkca paylaşılacaktır bilginize!”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN