Bayramda herkes oraya akın etti! Sadece bölgedekiler biliyor: Türkiye'nin bilinmeyen travertenleri

Bayramda herkes oraya akın etti! Sadece bölgedekiler biliyor: Türkiye'nin bilinmeyen travertenleri

Bayram tatilinde herkes farklı bir rota çizerken o ilimiz turist akınına uğradı. Yoğun ilgi gören bu bölge çok az kişi tarafından biliniyordu. Türkiye'nin bilinmeyen travertenleri...

Giresun'un eşsiz doğal güzellikleri, bayram tatili boyunca binlerce ziyaretçiyi ağırlamaya devam ediyor. Giresun'un Dereli ve Şebinkarahisar ilçeleri arasında yer alan Kuzalan Tabiat Parkı, Mavi Göl ve Göksu Travertenleri ile doğaseverleri cezbediyor.

resim-2024-04-12-152510492.png

GÜNDE 15- 20 BİN KİŞİ ZİYARET EDİYOR

Mavi Göl ve Göksu Travertenleri, sodalı suyu ve benzersiz manzarasıyla ziyaretçilerin ilgi odağı haline gelmiş durumda. Bayram tatili süresince günde 15 ila 20 bin kişinin ziyaret ettiği belirtilen park, doğanın tadını çıkarmak isteyenler için ideal bir destinasyon haline gelmiş durumda.

resim-2024-04-12-152547966.png

Yavuzkemal Belde Belediye Başkanı Adem Önal, beldelerinin turizm potansiyeline dikkat çekerek, “Giresun’un en önemli turizm alanlarından birisi olan beldemiz sınırları içerisindeki Kulakkaya Yaylası’dır. Sodalı olması nedeniyle turkuaz rengiyle dikkat çeken Mavi Göl ve Göksu Travertenleri de Kulakkaya Yaylamız güzergahındadır. Giresun’a yaklaşık 45 kilometre mesafede bulunan Mavi Göl ve Göksu Travertenlerinden sonra Kulakkaya Yaylası’na ulaşan ziyaretçiler eşsiz doğa manzarasının tadını çıkarabiliyorlar. Her geçen gün turizm cazibe merkezi haline gelen Mavi Göl, Göksu Travertenleri ve Kulakkaya Yaylası’na ziyaret günlük 15 ila 20 bini bulmaktadır. Bu sayının yaz tatilinde günlük 100 bini bulacağını görüyoruz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN