Bekir Bozdağ’a anayasa kitapçığı fırlatan CHP'li Bakoğlu: Dayanamadım fırlattım

Bekir Bozdağ’a anayasa kitapçığı fırlatan CHP'li Bakoğlu: Dayanamadım fırlattım

TBMM'de TİP Hatay Milletvekili Can Atalay hakkındaki kararı okuyan Bekir Bozdağ'a anayasa kitapçığı fırlatan CHP Milletvekili Aysu Bankoğlu, açıklama yaptı. Planlı bir şey olmadığını belirten Bankoğlu, "Anayasayı göstermeye gittim ama dayanamadım fırlattım” ifadelerini kullandı.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Can Atalay hakkındaki Gezi davasında 18 yıl hapse mahkum edildiğine ilişkin kararı okuyarak, milletvekilliğini düşüren TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ'a anayasa kitapçığı fırlatanın CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu olduğu öğrenildi.

aysu-bankoglu.jpg
CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu

Dünkü Genel Kurulu yöneten TMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, kararı okuduğu sırada muhalafet vekilleri tarafından yoğun şekilde protesto edildi. Bus sırada Bozdağ'a anayasa kitapçığı da fırlatıldı.

CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, konuya ilişkin Sözcü TV'ye yaptığı açıklamada, “Planlı bir şey değildi anayasayı göstermeye gittim ama dayanamadım fırlattım” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN