Bekir Bozdağ'dan seçim itirafı: Sonucun sorumluları bizleriz...

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Şanlıurfa'da partililerle bayramlaşma programında yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi. "Ortaya çıkan sonucun sorumluları bizleriz" diyen Bozdağ mesajı doğru okuyarak gerekenleri yapmanın birinci öncelikleri olduğunu belirtti.

Bekir Bozdağ, Şanlıurfa'da partililerle bayramlaştı. Seçim sonucu hakkında değerlendirmelerde bulunan Bozdağ, "Bu mesajı doğru okumak ve gereklerini de dosdoğru yerine getirmek bizlerin birinci önceliği olacaktır. Ortaya çıkan sonucun sorumluları bizleriz" ifadelerini kullandı.

Bozdağ, AK Parti olarak sorumluluk bilinciyle Şanlıurfa'da yeni dönemde yapılması gerekenleri milletten aldıkları mesaj ve uyarı doğrultusunda gerçekleştireceklerini ifade etti.

NE OLMUŞTU?

31 Mart yerel seçimlerinde DEM Parti oyların yüzde 21.16'sını alarak birinci parti seçilmiş ve 7 ilçe kazanmıştı. AK Parti oyların yüzde 33.64'ünü alırken, Yeniden Refah oyların yüzde 38.87'sini almıştı.

Ülke genelinde ise CHP oyların yüzde 37,77'ünü alarak birinci parti oldu, büyükşehir ve illerde 81 belediyeden 35'ini kazandı. AK Parti ise 24'te kaldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN