Belediye başkanı olamayınca bakın ne oldu? Kadıköy'ü kaybeden Fatih Mehmet Maçoğlu yeni işini buldu

Belediye başkanı olamayınca bakın ne oldu? Kadıköy'ü kaybeden Fatih Mehmet Maçoğlu yeni işini buldu

Yerel seçimlerde belediye başkanlığını kazanamayınca o işi yapmaya başladı! Kadıköy Belediye Başkanlığı seçimini kaybeden Fatih Mehmet Maçoğlu bakın hangi mesleği yapmaya başladı...

Tunceli'nin eski Belediye Başkanı ve "Komünist Başkan" olarak bilinen Fatih Mehmet Maçoğlu, yerel seçimlerde umduğunu bulamadıktan sonra yeni bir yolculuğa adım attı. İstanbul'un Kadıköy ilçesinden adaylığını koyan Maçoğlu, beklenen desteği alamayarak seçimlerde yüzde 10,02 oy oranında kaldı.

fatih-mehmet-macoglu-1.png

Seçim sonuçlarının ardından memleketi Tunceli'ye geri dönen Maçoğlu, sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu. Arı yetiştiriciliği yapmaya başlayan Maçoğlu, bahar aylarının gelmesiyle birlikte kolektif üretim çalışmalarına hız verdiğini belirtti. Paylaştığı videoda arı bakımı ve kovanların bölünme işlemini gerçekleştiren Maçoğlu, arılarını bal üretimi için yüksek rakımlı yaylalara göndereceklerini ifade etti.

Maçoğlu'nun arıcılık yapmaya başladığını bu videoyla duyurarak not düştü:

"Bahar aylarının gelmesiyle birlikte kolektif üretim Bahar aylarının gelmesiyle birlikte kolektif üretim çalışmalarımız hız kazandı. Arı bakımı ve kovanların bölünme işleminin ardından arılarımızı bal üretimi için yüksek rakımlı yaylalara göndereceğiz. Doğayı koruyan, ekolojiyi savunan üretim biçimlerini desteklemekle kalmayıp aynı… pic.twitter.com/djZUYIgaRM

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN