Belediyeye memur alımı başladı! KPSS puanı olan başvurabilecek: Son gün 12 Nisan!

Belediyeye memur alımı başladı! KPSS puanı olan başvurabilecek: Son gün 12 Nisan!

Son günlerde belediye memur alımlarında sıcak gelişmeler peş peşe gelmeye başladı. Vatandaşlar memur alımlarını yakından takip ederken o belediyeden güzel haber geldi. Onlarca kişiyi belediyeye kadrolu olarak alacaklar. KPSS puanınız varsa hemen başvurabilirsiniz! Son başvuru tarihi 12 Nisan. Süre bitmeden başvurun. İşte detaylar haberimizde...

Belediye memur alımları yakından araştırılıyor. Gelen son duyuru ise milyonlarca kişiyi heyecana boğdu. Kütahya Belediyesi memur alımlarına başladı. KPSS puanı olanlar başvurabiliyor. Son tarih 12 Nisan! Süre bitmeden başvurun. Alım şartları tek tek açıklandı. İşte başvuru süreci ve alım şartları...

BELEDİYEYE ONLARCA MEMUR ALINACAK

Kütahya Belediyesi yeni kadro alımlarını duyurdu. Belediyeden yapılan açıklamada, mühendis, mimar, şehir plancısı kadrolarında alımlar yapılacak. İlana göre adayların KPSS'den en az 75 puan alması isteniyor. Şartları sağlıyorsanız 12 Nisan'a kadar başvuru süreci var.

ghhghhg-7.jpg

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Yapılan duyuru sonrası vatandaşlar memur alım şartlarını sorgulamaya başladı. Açıklanan ilana göre aranan şartlar şunlar:

  • İlan edilen kadrolar için, mezun olunan okul itibarıyla öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2022 yılı Kamu Personel Seçme Sınavına (KPSS) girmiş ve alım yapılacak
  • kadroların karşısındaki puan türünden, belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak,
  • Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,

SON GÜN 12 NİSAN!

Adaylar, sözlü sınava katılabilmek için;

Adaylar başvuru esnasında istenilen belgeler ile birlikte 08/05/2023-12/04/2023 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde (saat 09:00-12:30/13:30-17:00 arasında) Gaybiefendi Mahallesi Atatürk Bulvarı No:83 T.C. Kütahya Belediye Başkanlığı Hizmet Binası İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Merkez/KÜTAHYA adresine şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile başvuru yapabileceklerdir. (Geciken postalardan belediyemiz sorumlu olmayacaktır.)

hjjhhjjh-3.jpg

Elektronik ortamda yapılan başvurulara istenilen belgeler eklenerek, başvuru tarihleri içerisinde Belediyemizin http://www.kutahya.bel.tr internet sitesinden başvuru yapabileceklerdir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN