'Belediyeyi borçsuz devraldık' demişti: Eski başkan Demirel'den Beşikçioğlu'na yanıt

CHP'nin AK Parti'den devraldığı borç batağındaki belediyeler gündemdeki yerini korurken Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, belediyeyi borçsuz devraldıklarını ve bu konuda şanslı olduklarını dile getirmişti. MHP'li eski başkan Enver Demirel ise dürüst açıklamaları için Beşikçioğlu'na teşekkür ederek başarılar diledi.

CHP'nin AK Parti'den devraldığı belediyelerin fahiş borçları gündemdeki yerini korurken Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, daha farklı açıklama yaptı.

'BELEDİYEYİ BORÇSUZ DEVRALDIK, ŞANSLIYIZ'

Geçtiğimiz gün CHP Genel Merkezi'nde başlayan "İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştay"ına katılan Beşikçioğlu, "Söylenecek bir şey yok. Enver Bey bize belediyeyi borçsuz bir şekilde teslim etti. Biz de kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu manada şanslı belediyelerden biriyiz. Genel Başkanımızın da sanırım bu konuyla ilgili birtakım girişimleri olacak. Hallederiz merak etmeyin." dedi.

'DÜRÜST AÇIKLAMA İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM'

Eski Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ise Beşikçioğlu'na sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. Dürüst açıklaması için Beşikçioğlu'na teşekkür eden Demirel şu ifadeleri kullandı:

"Milliyetçi Hareket Partisi'nin üretken belediyecilik anlayışıyla; uyguladığımız mali disiplinle kendi kaynaklarımızla, borçsuz, faiz ödemeden; hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artıran onlarca hizmet ürettik. Etimesgut Belediyesi gerçekleştirdiği onlarca tesise, hizmete rağmen borcu olmayan ve hizmet üretebilecek kaynağı olan Türkiye'nin ender belediyelerinden biridir.

Etimesgut Belediye Başkanı Sayın Erdal Besikçioğlu'na 'borçsuz belediye devraldıkları' yönündeki dürüst açıklamaları için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN