Benzin ve motorinde indirim var mı? Petrol fiyatları değişti, 22 Mart güncel akaryakıt fiyat listesi...

Benzin ve motorinde indirim var mı? Petrol fiyatları değişti, 22 Mart güncel akaryakıt fiyat listesi...

Benzin ve motorin fiyatlarındaki dalgalanmalar tüm hızıyla devam ediyor. Neredeyse her geçen gün değişen akaryakıt fiyatları geçtiğimiz gün itibariyle yeniden değişmişti. Brent petrol varil fiyatındaki ani düşüşler üzerine gelen indirim, petrol fiyatlarındaki yükseliş ile birlikte eridi. Peki benzin ve motorin fiyatlarında yeni bir indirim var mı? İşte tüm detaylar...

AKARYAKITA İNDİRİM GELDİ Mİ?

Akaryakıt fiyatlarında sürekli olarak yaşanan değişiklik ile birlikte otomobil sahipleri araştırmaya devam ediyor. Neredeyse her geçen gün değişen benzin ve motorin fiyatlarını araştıran sürücüler "Bugün motorinde indirim var mı? Bugün benzinde indirim var mı? Bugün akaryakıta zam gelecek mi?" gibi daha birçok soruya cevap arıyor.

Akaryakıt fiyatlandırması dolar ve brent petrol varil fiyatına doğru orantıda ilerliyor. Brent petrol varil fiyatında ve dolar kurunda yaşanan artış ile birlikte benzin ve motorin fiyatlarında da artış görülüyor.

Akaryakıt fiyatlarının dalgalanmaya devam ettiği günlerde ise sürekli olarak indirim ve zam haberleri kapı ağzında bekliyor. Geçtiğimiz hafta ile birlikte motorin fiyatlarına gelen 1 lira 34 kuruşluk indirim ile hemen üstüne gelen 71 kuruşluk indirim ile birlikte geçtiğimiz gün yeniden zam geldi.

akaryakit-teknik-destek-ve-optimizasyon-ekipman-satin-alma.jpg

MOTORİNE ZAM GELDİ

Akaryakıt fiyatlarında geçtiğimiz gün yapılan güncelleme ile birlikte araç sahiplerine üzücü haber verildi. Akaryakıt istasyonuna giden araç sahibi ise fiyat tarifesini görünce pek şaşırmadı. Üst üste indirim alan motorin fiyatlarında zam yapıldı.

Günlerdir düşüşte olan brent petrol varil fiyatının yükselmesi ve dolar kurunun yükselmesiyle birlikte zamlanan motorin fiyatlarına 81 kuruşluk zam geldi. Benzin fiyatları hakkında ise henüz zam veya indirime dair bir açıklama gelmedi.

ahclfa-x.jpg

İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul Anadolu Yakası benzin litre fiyatı: 20,47 TL

İstanbul Anadolu Yakası motorin litre fiyatı: 20,37 TL

İstanbul Avrupa Yakası benzin litre fiyatı: 20,54 TL

İstanbul Avrupa Yakası motorin litre fiyatı: 20,44 TL

ANKARA GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Ankara Benzin litre fiyatı: 20,93 TL

Ankara Motorin litre fiyatı: 20,86 TL

İZMİR GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İzmir Benzin litre fiyatı: 20,90 TL

İzmir Motorin litre fiyatı: 20,95 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN