Benzin ve motorine bir zam daha yolda! Şimdiden depoları doldurun

Benzin ve motorine bir zam daha yolda! Şimdiden depoları doldurun

Aracı olanlar bir kötü haber daha geldi. Yükselen brent petrol fiyatı sonrası akaryakıta 15 Mart’ta zam gelmişti. Motorin ve benzine bir zam daha geliyor. O tarihe kadar depoları fulleyin

Akaryakıt sektöründe döviz kurları ve Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar, benzin ve motorin fiyatlarına doğrudan etki ediyor. Son dönemde yaşanan bu hareketlilik, akaryakıt fiyatlarına zam olarak yansımaya devam ediyor.

En güncel zam haberi, 15 Mart Cuma günü geldi. Bu tarihte, benzin fiyatlarına 1 lira 53 kuruş, motorin fiyatlarına ise 1 lira 10 kuruşluk bir artış yapıldı. Bu zamlar, pompa fiyatlarına direkt olarak yansıdı.

img-4368.jpeg

86 doları geçen bent petrol fiyatı sonrası akaryakıt fiyatlarına yönelik yeni bir zam beklentisi ortaya çıktı. Sektör kaynaklarından alınan bilgilere göre, 21 Mart Perşembe günü itibariyle benzine 1 lira 50 kuruş, motorine ise 1 lira 30 kuruş zam yapılması bekleniyor.

Vatandaşlar ve sektör temsilcileri, döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki değişiklikleri yakından takip ediyor. Bu değişiklikler, akaryakıt fiyatları üzerinde önemli bir etkiye sahip olmaya devam ediyor. Yeni zamlarla birlikte, benzin ve motorin fiyatlarının nasıl bir seyir izleyeceği merak konusu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN