Beşikçioğlu'ndan Demirel'e: Tam da kendilerine yakışan bir mesaj

Beşikçioğlu'ndan Demirel'e: Tam da kendilerine yakışan bir mesaj

Yerel seçimlere 3 gün kala gözler yarışın kıran kırana geçeceği belediyelere çevrildi. Ankara Etimesgut CHP adayı Beşikçioğlu, Cumhur İttifakı adayı Demirel'in seçmene attığı mesaja yönelik sosyal medyadan paylaşımda bulundu. Beşikçioğlu, "Tam da kendilerine yakışan bir mesaj" sözleriyle eleştirdi.

Türkiye, 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere odaklandı. Siyasi parti ve belediye başkan adayları son çalışmalarına da hızla devam ediyor.

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde CHP, sanatçı Erdal Beşikçioğlu'nu aday göstererek dikkatleri çekti.

CUMHUR İTTİFAKI ADAYINDAN TEPKİ ÇEKEN MESAJ

Rakibi Cumhur İttifakı Etimesgut Adayı Enver Demirel, seçmene Beşikçioğlu hakkında ifadelerini içerdiği bir mesaj atması ise tepki çekti.

Demirel'in mesajında "Etimesgut'ta bir gün yaşamayan, şehrimizle hiç bir bağı olmayanların bir oyuncu olduğunu ve Etimesgut'a somut hiçbir projesi olmadığını unutmayalım" sözleri yer aldı.

BEŞİKÇİOĞLU'NDAN TEPKİ: KENDİLERİNE YAKIŞAN BİR MESAJ

CHP adayı Beşikçioğlu ise sosyal medyadan paylaşımda bulunarak "Tam da kendilerine yakışan bir mesaj" Demirel'i eleştirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN