Beyaz TV sunucusunun sözleri tepki topladı: İntihar eden vatandaşları suçladı

Beyaz TV'deki programın sunucusu Sarıkaya, ekonomik sıkıntılar nedeniyle intihar eden vatandaşları hedef aldı. Sarıkaya'nın intihar eden vatandaşları kumar oynamakla suçlaması sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Ankara'nın görevden alınan eski Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in sahibi olduğu Beyaz TV'de intihar eden vatandaşlar 'kumar' oynamakla suçlandı.

Aykırı'da yer alan habere göre; Uyan Türkiye'm isimli programı sunan Tahir Sarıkaya, ekonomik sıkıntılar nedeniyle intihar eden vatandaşları hedef alarak "Sen kumar oyna, sen her şeyi yap ondan sonra 'zor durumdayım'" şeklindeki cümleleri tepki topladı.

Sarıkaya'nın yayında kullandığı ifadeler şu şekilde:

"'İntihar ediyorum', suçlu Erdoğan. 'Sen kumar oyna, sen her şeyi yap ondan sonra 'zor durumdayım.' Bitcoin oyna, 'zor durumdayım, battım,' oh... Bütün suçlu Erdoğan."

Sarıkaya, geçen hafta ise organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in doğum gününü kutladığı ve övgü dolu sözler kullandığı görüntülerin tekrar dolaşıma girmesiyle gündeme gelmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (27)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
27 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN