Beyoğlu'nda motosikletli dehşeti: Sesten rahatsız olan komşulara kurşun yağdırdı

Beyoğlu'nda kız arkadaşını motosikletiyle evine bırakırken gürültü yaptığı gerekçesiyle bina sakinleriyle tartışan Emircan A., ertesi sabah apartmana kurşun yağdırdı. Sevgilisinin önünde küçük düştüğü için saldırıyı gerçekleştirdiğini ifade eden Emircan A. "Mala zarar verme" suçundan tutuklandı. Olay anı ise güvenlik kameralarıyla saniye saniye kaydedildi.

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde geçen pazar günü iddiaya göre; Emircan A., kız arkadaşını Hacıahmet Mahallesi'ndeki evine motosikletiyle bıraktı. Motosikletin sesinden rahatsız olan bina sakinleri, pencereden Emircan A.'ya tepki gösterdi. Bir süre sevgilisinin komşularıyla tartışan Emircan A., daha sonra olay yerinden ayrıldı.

9098505.jpg
Emircan A.

SEVGİLİSİNİN KOMŞULARINA KURŞUN YAĞMURU!

Kız arkadaşının komşularıyla tartışma yaşaması üzerine şüpheli, saat 06.00 sıralarında tekrar aynı sokağa geldi. Tartıştığı bina sakinlerinin evlerine kurşun yağdıran Emircan A., ardından hızla olay yerinden kaçtı.

9098504.jpg

SALDIRGAN TUTUKLANDI

İhbar üzerine olay yerine gelen Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Adı ve adresi tespit edilen şüpheli evinde yakalanarak gözaltına alındı.

9098503.jpg

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Emircan A., çıkarıldığı mahkeme tarafından "Mala zarar verme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

9098506.jpg

'SEVGİLİMİN YANINDA KÜÇÜK DÜŞTÜM'

İfadesinde; kız arkadaşını eve bıraktığı esnada motosikletiyle ses çıkardığı için bina sakinlerinin kendisine küfür ederek çakmak fırlattığını söyleyen Emircan A., ardından hakaret ederek kendisini kovduklarını dile getirdi. Emircan A., kız arkadaşının önünde küçük düştüğü için bu eylemi gerçekleştirdiğini ifade etti.

9098507-001.jpg

OLAY ANI KAMERADA

Olay anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde; iki kişinin motosikletle sokağa gelerek ateş ettiği, ardından olay yerinden uzaklaştığı anlar yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN