Bilindik tereyağı markasında büyük skandal! Tüketmeyin uyarısı yapıldı: Fişiyle gidene parasını iade edecekler

Bilindik tereyağı markasında büyük skandal! Tüketmeyin uyarısı yapıldı: Fişiyle gidene parasını iade edecekler

Binlerce insanın kullandığı ünlü tereyağı markasına ilişkin bir skandal gündeme bomba gibi düştü. Marketler apar topar kaldırırken fişiyle gidene para İade edilecek. İşte konuya ilişkin detaylar…

En prestijli tereyağı markalarından biri olan o markada hiç beklenmedik bir olay yaşandı. Ünlü tereyağı markasında kıyafet parçası tespit edilirken yetkililer hemen harekete geçti. Söz konusu markanın tereyağları acilen toplatılırken, olay gıda sektöründe resmen büyük bir yankı uyandırdı. Firma müşterilerine bildirim göndererek durumdan haberdar etti.

yeni-proje-2.jpg

TEREYAĞINDA MAVİ KIYAFET TESPİT EDİLDİ

İngiltere'nin ünlü marketlerinden biri olan Waitrose!de meydana gelen bu olayda Essential Salted Dairy Butter isimli tereyağı ürünün içerisinde mavi renkli kıyafet parçaları tespit edildi. Söz konusu üründe kıyafet parçası tespit edilir edilmez yetkililer harekete geçti. Bu kapsamda ürünü satın alan kişiler tüketmemeleri konusunda uyarılırken tereyağının piyasadan toplatılmasına karar verildi.

yeni-proje-1.jpg

FİRMA MÜŞTERİLERİ BİLGİLENDİRDİ

500 gramlık paket boyutundaki Essential Waitrose & Partners Tuzlu Süt Tereyağını geri çağıran Waitrose, ürünü satın alan müşterilere şu çağrıda bulundu.

"Mavi kumaş içerme olasılığı nedeniyle bu ürünü geri çağırıyoruz. Ürünü tüketmeyin, paketleyin, para iadesi için yerel Waitrose & Partners şubenize iade edin. Bu ürünün geri çağrılması ve neden olunan rahatsızlıktan dolayı özür dileriz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN