Bina yıkımında göçük oluştu, bir işçi yaralandı! Göçük altında kalan işçinin kurtarılma anı anbean kaydedildi

İstanbul’da bir binanın yıkım çalışmasında binada çökme meydana geldi. Göçük altında bir işçi kaldı. Hemen olay yerine gelen ekiplerin göçük altındaki işçi kurtardığı anlar anbean kaydedildi. İşte o anlar...

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde, Caferağa Mahallesi'nde bulunan Neşe Sokak'ta gerçekleştirilen bir yıkım çalışması sırasında, binada çökme meydana geldi. Olayda göçük altında kalan bir işçi, hızla olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

göçük - Sputnik Türkiye, 1920, 26.12.2023

Bugün saat 14.00 sularında meydana gelen olayda, yıkım esnasında binada çalışan işçilerden biri göçük altında kaldı. Vatandaşların ihbarı üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri derhal olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri, titiz bir çalışma ile göçük altında kalan işçiyi kurtarmayı başardı. Kurtarılan işçi, sağlık ekiplerine teslim edilerek ambulansla hastaneye sevk edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN