Binlercesi gökyüzünü kapladı! O anlar böyle görüntülendi

Binlercesi gökyüzünü kapladı! O anlar böyle görüntülendi

Bursa'da bulunan Uluabat Gölü on binlerce göçmen kuşa ev sahipliği yapıyor. Binlercesi ise gökyüzünde böyle görüntülendi! Gökyüzündeki dansları kamerada...

Karacabey ilçesindeki Uluabat Gölü, göç dönemlerinde yüzlerce türden on binlerce göçmen kuşun uğrak noktalarından biri olarak öne çıkıyor. Bu göçmen kuşlar arasında kış aylarını sürüler halinde geçiren sığırcıklar da oldukça dikkat çekiyor. Uluabat Gölü çevresinde sıklıkla görülen sığırcıkların hareketleri, Yaban Hayatı Fotoğrafçısı Alper Tüydeş'in objektifine yansıdı.

sigircik-2.jpg

Sığırcıkların, göl çevresinde sürüler halinde uçarken sergiledikleri çeşitli hareketler, doğaseverlerin ve fotoğraf tutkunlarının ilgisini çekiyor. Bu manzaralar, gölün doğal güzelliklerini ve kuş çeşitliliğini gözler önüne seriyor.

sigircik-3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN