Bir kasırgamız eksikti! Meteoroloji tarih vererek uyardı: Canını seven evde kalsın

Bir kasırgamız eksikti! Meteoroloji tarih vererek uyardı: Canını seven evde kalsın

Marmara Bölgesi'nde rüzgar fırtınasına karşı uyarılar yapılırken, Akdeniz'de kasırga tehlikesi alarmı verildi...

Yeni haftanın başlangıcında, hava durumu tahminlerine göre Marmara Bölgesi'nde kuvvetli rüzgarların etkisini göstereceği öngörülüyor. Özellikle Salı gününden itibaren rüzgarın hızının artacağına dair uyarılarda bulunuldu. Bu hızlanma hafta boyunca devam edecek.

Marmara Bölgesi'nde yaşayan vatandaşlar, kuvvetli rüzgarın oluşturableceği olumsuz şartlara karşı hazırlıklı olmalıdır. Deniz taşımacılığında faaliyet gösteren kuruluşların da dikkatli ve tedbirli olmaları öneriliyor.

AKDENİZ'DE KASIRGA TEHLİKESİ

Bununla birlikte, Çarşamba gününe dair başka bir tehlike de Akdeniz'den geliyor. İtalya ile Libya arasında kasırga oluşumunun beklendiği bilgisi paylaşıldı. Kasırganın yönü ve hareket rotası hakkında net bilgiler olmamakla birlikte, ilk tahminlere göre kasırganın Türkiye'ye ulaşması beklenmiyor.

Akdeniz'de tatil veya iş için bulunanlar, olası bir kasırga tehlikesine karşı yerel otoritelerin ve meteoroloji uzmanlarının uyarılarına uymalıdır. Türkiye'nin farklı bölgelerindeki bu iki önemli hava olayını yakından takip ediyoruz ve en güncel bilgilerle sizi bilgilendireceğiz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN