Bir zincir market skandalı daha! Peynir, et, süt, tatlı...Zabıtalar ellerini neye atsalar bozuk çıktı

Bir zincir market skandalı daha! Peynir, et, süt, tatlı...Zabıtalar ellerini neye atsalar bozuk çıktı

O zincir marketteki görüntüler bir skandala daha imza attı! Peynir, et, süt, tatlı ne varsa... Zabıtalar ellerini neye atsa bozuk çıktı...

Avcılar'da yapılan denetimlerde, zincir market şubelerinde son kullanma tarihi geçmiş çeşitli gıda ürünleri tespit edilerek toplatıldı.

ŞİKAYETLER ÜZERİNE DENETİM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Avcılar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gelen şikayetler üzerine Cihangir ve Denizköşkler Mahallesi'ndeki zincir marketlerde denetim gerçekleştirdi. Vatandaşlardan ardı ardına gelen şikayetler, zabıta ekiplerini harekete geçirdi.

BOZUK GIDA ÜRÜNLERİ TESPİT EDİLDİ

sok-market.webp

Cihangir Mahallesi'ndeki bir markette yapılan denetimde, son kullanma tarihi geçmiş birçok ürün tespit edildi. Peynir çeşitleri, kırmızı et ürünleri, tavuk, tatlı ve süt gibi bozulmuş gıda maddeleri toplatıldı. Bu ürünler, siyah torbalara konularak tutanakla market sorumlusuna teslim edildi. Zabıta Amiri Baki Sarıkaya, bu ürünlerin soğuk ortamda saklanarak Avcılar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne teslim edilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, toplatılan ürünler arasında son kullanma tarihi bir ay geçmiş yufkalar da yer aldı.

DENETİMLER SÜRECEK

Denizköşkler Mahallesi'nde yapılan denetimde de benzer şekilde son kullanma tarihi geçmiş ürünler tespit edilerek toplatıldı ve tutanakla görevliye teslim edildi. Avcılar Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlileri, bayat ürünleri inceleyerek gerekli cezai işlemleri uygulayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN