Bodrum'da fiyatlar uçtu! Plajlara giriş 3 bin TL

Bodrum'da fiyatlar uçtu! Plajlara giriş 3 bin TL

Bodrum'da yaz gelmesiyle birlikte plaj ve yiyecek fiyatları uçtu. Özel plajlara giriş ücretleri 500 TL'den 3 bin TL'ye kadar çıktı. Plajlarda 1 adet lahmacun ve hamburgerin fiyatı 1000 TL'yi buluyor.

Dünyanın en önemli turizm destinasyonlarından Bodrum’da yaz sezonun başlamasıyla özel plaj işletmeleri de kapılarını açtı. Yarımada genelinde belediye plajları halka ücretsiz hizmet verirken, özel plaj işletmelerinde ise giriş fiyatları 500 TL'den başlıyor, 3 bin TL'ye kadar çıkıyor. Arz-talep dengesine göre işletmeler tercih edilirken, işletmedeki loca fiyatları ise değişkenlik gösteriyor.

Öte yandan, özel plaj işletmelerinde satılan 1 hamburgerin fiyatı 450 TL ile 1000 TL, lahmacunun fiyatı ise 100 TL ile 1000 TL arasında değişiyor.

bodrum2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN