Bolu, Hatay, Kastamonu, Kahramanmaraş… 18 yaş üzerine müjde: OGM o illerde memur alımını başlatıyor

Bolu, Hatay, Kastamonu, Kahramanmaraş… 18 yaş üzerine müjde: OGM o illerde memur alımını başlatıyor

Orman Genel Müdürlüğü’nden o illerde yaşayanlara güzel haber geldi. OGM o illerde memur alımını başlatıyor. İşte alımların detayı…

Orman Genel Müdürlüğü (OGM), 5 ilde 26 orman koruma memuru alımı yapacak. Alımlar, Bolu, Hatay, Kahramanmaraş, Kastamonu ve Zonguldak illerini kapsayacak. Adayların istihdamı, 657 sayılı Kamu Hizmeti Kanunu’nun 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli olarak yapılacaktır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

29 Nisan’da başlayarak 9 Mayıs tarihine kadar devam edecek başvurular kapsamında adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, sağlık sorunu bulunmaması, güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç alınması ve sabıka kaydı olmaması gibi genel şartlar aranıyor.

ogm-memur-alimi-1.jpg

Özel şartlarda ise adayların üniversite mezunu olması, KPSS’den minimum 65 puan almış olması ve sözlü-uygulamalı sınavlara katılması gibi şartları sağlaması gerekiyor. Bu kriterlere uyan adaylar belirtilen tarihler aralığında başvurularını internet üzerinden yapabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN