Bolu ikiz kardeşine kavuştu! Meğer o şehre ikizi kadar benziyormuş! İşte Bolu’nun ikiz şehri…

Bolu ikiz kardeşine kavuştu! Meğer o şehre ikizi kadar benziyormuş! İşte Bolu’nun ikiz şehri…

Bolulular kendisine ikizi kadar benzeyen o şehri buldu. Bolulular kardeşi kadar sevdiği o şehri nihayet öğrendi. Sosyal medyada viral olan Bolu'nun ikiz şehri merak ediliyor. İşte Bolu'nun ikiz kardeşi…

Bir süredir gündemde yer alan yapay zeka bu kez de şehirlerin kardeşlerini belirliyor. Bolulular kendisine ikiz kardeşi kadar benzeyen o şehri öğrenmek için can atıyor. Birçok açıdan benzerlik gösteren iki şehir yapay zeka tarafından ikiz şehirler olarak belirlendi. İşte Bolu'nun ikiz kardeşi…

BOLU'NUN İKİZ ŞEHRİ NERESİ OLDU?

Türkiye'de ikiz şehirler olarak bilinen Bolu ve Eskişehir hem coğrafi benzerlikleri hem de ekonomik ve sosyal benzerlikleri nedeniyle ikiz şehir olarak kabul edildi. İki şehir arasında ise yoğun bir ticaret ve turizm ilişkisi bulunuyor.

bolu-sehir.jpg

Eskişehir'in hemen hemen yarısı kadar bir nüfusa sahip olan Bolu, birbirine benzer özellikler taşıyor. İki şehirde yazları yeşil Sonbaharda ise sapsarı olurken hem doğasıyla hem de kültürü ile birbirine çok benziyor.

Eskişehir Gezilecek Yerler | En İyi 5 Yeri Keşfe Çık! | Bimosyo.com

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN