Böyle bir şeyi ilk defa göreceksiniz! Tarihi değiştirecek kare... Bu yılanı görünce bir daha uyuyamayacaksınız!

Böyle bir şeyi ilk defa göreceksiniz! Tarihi değiştirecek kare... Bu yılanı görünce bir daha uyuyamayacaksınız!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykularından uyandı. Doğaya salınan yılanlar son dönemde oldukça yoğun ilgi görmekte. Amerika Birleşik Devletleri'nden gelen son görüntüler ise tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Böyle bir şeyi ilk defa göreceksiniz! Tarihi değiştirecek kare... Dev yılanı görünce bir daha uyuyamayacaksınız! Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Gördüğünüz yerde kaçın.

Yaz ayları ile birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Avlanmak için doğaya akın eden yılanlar insanları korkutmaya devam ediyor. Amerika Birleşik Devletleri'nin Pensilvanya eyaletinde doğa yürüyüşü yapan doğa tutkunu John McCombie, kayalıkların arasında gördüğü yılanla hayatının şokunu yaşadı. Böyle bir şeyi ilk defa göreceksiniz. Tarihi değiştirecek kare... Dev yılanı görünce bir daha uyuyamayacaksınız! Uzmanlar üst üste uyardı. İstila başladı!

hjhjhj-2023-05-23t114622-455.jpg

Son dönemde yılan haberleri oldukça yoğun ilgi görmekte. Havaların ısınmasıyla birlikte doğaya akın eden yılanlar bu sefer Amerika'da dehşet saçtı. Pensilvanya eyaletinde görülen bu yılan tüm dünyayı ayağa kaldırdı.

GÖRÜNCE BİR DAHA UYUYAMAYACAKSINIZ!

Doğa tutkunu John McCombie dağda yürüdüğü sırada hiç beklemediği bir manzara ile karşılaştı. Kayalıkların arasına gizlenmiş çıngıraklı albino yılanı, korkulu gözlerle adama bakıyordu. Bu yılan türünü görmek neredeyse imkansız.

ghghgh-85.jpg

TARİHİ DEĞİŞTİRECEK KARE...

Gördüğü manzara karşısında şoke olan John McCombie, hiç vakit kaybetmeden "Tarihe geçecek bir fotoğraf" diyerek fotoğraf makinesini çıkardı ve albino yılanın o anını ölümsüzleştirdi. Uzmanlar ise bu kare sonrası yeni bir türü daha keşfetmiş oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN