Böyle soygun görülmedi! 2 dakikada 12 milyonluk vurgun: O anlar kamerada

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayı pes dedirtti! 2 dakikada 12 milyon liralık vurgun! O soygun anları kameralara böyle yansıdı...

Cumartesi günü sabaha karşı Büyükçekmece'de gerçekleşen bir hırsızlık olayı, şehirde büyük bir infiale neden oldu. Yüzleri maskeli dört hırsız, kuyumcu dükkanına düzenledikleri soygunla ortalığı sarsarken, olayın tüm detayları güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

12 MİLYON DEĞERİNDE ALTINLARI ÇALDILAR

12-milyon-lira-soygun-2.jpg

Hırsızlar, kumanda ile kepengi açarak dükkanın kapısını zorlamadan içeri girdi. Kısa sürede yaklaşık 12 milyon lira değerindeki altınları çalan hırsızlar, kaçarken mahalle bekçileri tarafından fark edildi. Ancak hırsızlar, ateş edilmesine rağmen olay yerinden kaçmayı başardılar.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler, hırsızların arabayla kuyumcu dükkanına gelip kumanda ile kepengi açmalarını gösteriyor. İçeri giren şüpheliler, kısa süre içinde değerli altınları çalarak hızla olay yerinden uzaklaşıyor.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİNE RAĞMEN...

12-milyon-lira-soygun-1.png

Olayı değerlendiren dükkan sahibi İlhan Üren, kuyumculuk olarak aldıkları tüm güvenlik önlemlerine rağmen, uzaktan kumandaların "kopyalanamaz" garantisi vermesine rağmen hırsızların bu güvenlik önlemlerini aşarak soygun gerçekleştirdiklerini belirtti. Hırsızların 2 dakika gibi kısa bir süre içinde soygunu gerçekleştirdiğini ifade eden Üren, çalınan altınların çuvallara doldurularak kaçırıldığını açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN