Boyunu ölçmeye metre yetmez! Balıkçılar canavarı vinçle denizden çıkardı: Artık yüzerken kırk kere düşüneceksiniz

Denizden resmen canavar çıktı! O ilimizde bölgede yaşayanları şaşkına çeviren bir olay yaşandı! Boyunu ölçmeye metre yetmez! O kadar büyük ki balıkçılar canavarı denizden vinçle çıkardı! Artık yüzerken kırk kere düşüneceksiniz...

Mersin'in Merkez Akdeniz ilçesinde sahil boyunca dolaşan vatandaşlar, şaşırtıcı bir manzarayla karşılaştı. Denizden kıyıya vuran devasa bir köpek balığı, bölgedeki ekiplerin hızlı müdahalesiyle vinçle çıkarıldı.

kopek-baligi-kiyiya-vurdu1.jpg

Mersin Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Deniz Ayas'ın incelemesi sonucunda, 4 metre 10 santim uzunluğunda ve 400 kilogram ağırlığındaki köpek balığının dişi cam göz köpek balığı türüne ait olduğu belirlendi.

kopek-baligi-kiyiya-vurdu-3-001.jpg

Bu tür köpek balıkları genellikle sakin sularda yaşayan ve nadir rastlanan canlılar arasında yer alıyor.

kopek-baligi-kiyiya-vurdu1-002.jpg

Vinç yardımıyla denizden çıkarılan dev köpek balığının, çevreye zarar vermemesi için uygun bir şekilde gömüleceği belirtildi.

kopek-baligi-kiyiya-vurdu2-002.jpg​​​​​​​

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN