BTP lideri Baş’tan dikkat çeken paylaşım: 'Sakin'

BTP lideri Baş’tan dikkat çeken paylaşım: 'Sakin'

BTP lideri Baş, geçtiğimiz günlerde Altılı Masa'ya katılma isteğini dile getirmişti. Bugün bir araya gelen Altılı Masa, toplantı sonrası yayınladığı ortak mesajda “Altı siyasi parti olarak bu çalışmalarda büyük bir mesafe kaydettik ve bundan sonraki süreçte de Altılı Masa zemininde en kısa zamanda bu çalışmaları tamamlamaya odaklandık” dedi. Altılı Masa'nın açıklamasının ardından Baş'tan dikkat çeken paylaşım geldi.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) lideri Hüseyin Baş, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında Altılı Masa'ya katılmak istediğini belirtmiş ve İYİ Parti lideri Meral Akşener ile görüşmüştü. Görüşmenin ardından Akşener, "Hüseyin Baş televizyon programında 6'lı masada yer almak istediğini ifade etti, bir çağrıda bulundu. Ben, o 6'lı masada oturan İYİ Parti'nin Genel Başkanı olarak ayın 14'ünde yapacağımız toplantıya Sayın Baş'ın yaptığı çağrıyı getireceğim" demişti. Altılı Masa bugün bir araya geldi. 8 saat süren toplantının ardından yayınlanan ortak açıklamada “Altı siyasi parti olarak bu çalışmalarda büyük bir mesafe kaydettik ve bundan sonraki süreçte de Altılı Masa zemininde en kısa zamanda bu çalışmaları tamamlamaya odaklandık” ifadeleri kullanıldı.

"SAKİN"

Altılı Masa'nın açıklamasının ardından BTP lideri Baş'tan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Daha önce de Portekizli dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun fotoğrafıyla paylaşımda bulunan Baş, yine Ronaldo'lu bir paylaşım yaptı. Baş, sosyal medya hesabı Twitter'dan Ronaldo'nun fotoğrafı "Sakin" notuyla paylaştı.

huseyin.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN