BTP lideri Baş’tan Altılı Masa'ya 'Ronaldo’lu mesaj: Tam saha pres

BTP lideri Baş’tan Altılı Masa'ya 'Ronaldo’lu mesaj: Tam saha pres

BTP Altılı Masa'da yer alıp alamayacağı konusu gündemdeki yerini korurken, BTP lideri Hüseyin Baş, Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Baş, bugün Twitter hesabından konuya ilişkin bir göndermede bulundu. Baş paylaşımında, “7” yazdı ve 7 numaralı formayı giyen Portekizli dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun fotoğrafına yer verdi.

Daha önceleri Altılı Masa'ya katılma istediğini dile getiren Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş’tan imalı bir paylaşım geldi.

Altılı Masa'ya katılımıyla söz konusu masanın 'yedili masa' olacağını ima eden Hüseyin Baş, 7 numaralı formasıyla özdeşleşen Cristiano Ronaldo’nun fotoğrafını paylaşarak, '7' yazdı.

'14 KASIM'DA ÇIKACAK KARARA SAYGILIYIZ'

Öte yandan BTP Sözcüsü Emre Polat’tan da açıklama geldi. Polat, "İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile yapılan görüşme sonrası Genel Başkanımız Hüseyin Baş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve o görüşmede kendisinden destek taleplerini iletti. Olumsuz bir durum yok. Biz artık sürecin izleyicisi durumundayız. 14 Kasım'da liderler karar verecek. Biz de bu kararı bekliyoruz ve çıkan karara saygı duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Hüseyin Baş, katıldığı bir canlı yayında, ‘Millet İttifakı’ genel başkanlarına seslenerek yanlarında yer almak istediğini söyleyerek şu ifadeleri kullanmıştı: "Biz parti kadroları olarak ‘Millet İttifakı’na destek veririz, içinde oluruz. Beni ‘Millet İttifakı’na alsınlar. Daha açık bir çağrı da olamaz…"

Baş’ın bu çağrısına İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Twitter’dan yanıt vererek: "Görülmektedir ki kaygılarımızın ve hassasiyetimizin ortaklığı milletimizin geleceği için yegane buluşma noktamızdır. Büyük Türkiye idealine inanmış sayın genel başkanımız Meral Akşener ve İYİ Parti’miz sizleri ‘millet ittifakı’nda görmekten mutluluk duyacaktır." demişti.

Daha sonra Baş’ı ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de, "Sayın Baş’ın, yaptığı çağrının arka planını da, gerekçelerini de öğrendim. Kendisi adına o masaya getireceğim" demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN