Bu 24 ilin başına talih kuşu kondu! TOKİ'den ev alamayan üzülmesin, bu illerde yüzde 25 peşinatla arsa satışları başlıyor

Bu 24 ilin başına talih kuşu kondu! TOKİ'den ev alamayan üzülmesin, bu illerde yüzde 25 peşinatla arsa satışları başlıyor

TOKİ’den ev alamayanlar üzülmesin, yüzde 25 peşinatla bu illerde arsa satışı başlıyor. 24 ilde yapılacak arsa satışlarının listesi yayınlandı. 24 ilde toplam 231 arsa açık artırmayla satışa sunuluyor. İşte arsa satışının olacağı iller...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türkiye genelinde 24 ilde toplam 231 arsayı açık artırma yöntemiyle satışa çıkarıyor. Konut, ticaret, sanayi, turizm tesis ve plansız nitelikteki arsalar için özel bir ödeme planı sunulan müzayedede, alıcılar yüzde 25 peşinatla 48 ay vade avantajından faydalanabilecek.

48 AY VADE İMKANI SUNULACAK

Depremlerin ardından Trakya'daki arsalara ilgi arttı

TOKİ'nin düzenlediği açık artırmada alıcılar, konut, ticaret, sanayi ve turizm tesis alanı niteliğindeki arsaları yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade seçeneğiyle satın alma imkanına sahip olacak. Ayrıca, satışa sunulan arsalar KDV'den muaf olarak alıcılarına sunulacak.

İHALE TARİHİ VE ŞEHİRLER

Açık artırmanın 28 Aralık 2023 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirileceği belirtilirken, ihalede Adana, Ağrı, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Mersin, Muş, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak, Van ve Yalova'da bulunan muhtelif arsaların satılacağı bildirildi.

Satışa sunulan arsalarda Ankara’da konut ve plansız alanlar, Antalya’da turizm tesis alanı, İzmir’de sanayi alanı, Kocaeli’nde Ticaret, Konya’da Kentsel Gelişim, Uşak’ta konut ve Tekirdağ’da Lojistik tesis alanı var.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN