Bu çiçeği bilmeden koparan yandı! Para cezasını duyan yakınından bile geçmiyor: Tek bir dalı servet değerinde

Bu çiçeği bilmeden koparan yandı! Para cezasını duyan yakınından bile geçmiyor: Tek bir dalı servet değerinde

Bu çiçeği görünce sakın güzelliğine aldanıp koparmaya yeltenmeyin! Bilmeden koparan yandı! Para cezasını duyan yakınından bile geçmiyor. Tek bir dalı servet değerinde...

Manisa'nın Spi Dağı Milli Parkı'nda bu yıl erkenden açan kardelen çiçekleri bölgede muazzam bir hava oluşturdu. Bu güzellikleri görüp koparmaya kalkışanlara idari para cezası uygulanıyor. Sadece güzel olduğu için elinizi uzatırsanız yanarsınız. Yeniden değerleme oranıyla birlikte idari ceza miktarı yüzde 58.46 arttı.

KARDELEN ÇİÇEKLERİNİ KOPARMANIN CEZASI NE KADAR?

Manisa'da kardelen çiçeğini koparmanın cezası belli oldu

Kardelen çiçeklerini koparmanın cezası ise bu yıl 387 bin 142 TL'ye çıktı. Geçen yıl 244 bin 315 lira olan ceza miktarı, belirlenen yeniden değerleme oranına göre yüzde 58.46 oranında artırılarak belirlendi. 2022 yılında ise ceza miktarı 109 bin 593 liraydı ve yeniden değerleme oranına göre yüzde 122.93 artışla 244 bin 315 liraya çıkmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN