Bu fiyata otomobil tekerleği bile yok! 2018 yılında satılan aracın fiyatı gündem oldu: Arada sadece 6 sene var

Bu fiyata otomobil tekerleği bile yok! 2018 yılında satılan aracın fiyatı gündem oldu: Arada sadece 6 sene var

Otomobil almak eskisi gibi kolay değil! Bu fiyata otomobil tekerleği bile yok! Otomobil almak isteyip parasını yettiremeyenler bu fotoğrafı görünce kahrolacak! 2018 yılında satılan aracın fiyatı gündem oldu. Arada sadece 6 sene var...

2018 yılında satılan 99 model Tofaş Şahin’in fiyatı, sosyal medyada gündem oldu. Sadece 6 yıl önce, 8.750 TL’ye satılan bu otomobil, bugün aynı fiyata neredeyse bir otomobil tekerleği bile alınamamasıyla dikkat çekiyor.

6 YILDA YAŞANAN FİYAT FARKI

Tofaş’ın en sevilen modellerinden biri olan Şahin, özellikle 90’lı yıllarda Türkiye yollarında sıklıkla görülen bir araçtı. Dayanıklılığı ve ekonomik oluşuyla bilinen Şahin, yıllar geçse de otomobil tutkunlarının gönlündeki yerini korumaya devam ediyor. 2018 yılında 8.750 TL gibi bir fiyatla satılan 99 model Şahin, bugün için inanılması güç bir fiyatla el değiştirmiş.

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN