'Bu fragman asıl film yarın başlıyor' diyerek yaklaşan felaketi duyurdu! Adana ve Hataylılar önleminizi alın

'Bu fragman asıl film yarın başlıyor' diyerek yaklaşan felaketi duyurdu! Adana ve Hataylılar önleminizi alın

Son dakika... Eylül ayında etkili olan soğuk hava dalgası sağanak yağışlarla etkisini sürdürmeye devam ediyor. İstanbul'da yaşanan sağanak yağışlar sel felaketine neden olurken vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? Yağışlar hangi bölgelerde etkili olacak?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Adana ve Hataylılar hemen önleminizi alın. Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten 'Bu fragman asıl yarın başlıyor' diyerek uyardı.

Türkiye Eylül ayının son haftasıyla birlikte sağanak yağışlara teslim olmuş durumda. İstanbul başta olmak üzere Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerde sağanak yağışlar etkisini sürdürürken vatandaşlar 'Yağışlar ne zamana kadar devam edecek? Bugün hava durumu nasıl?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Adana ve Hatay için korkutan uyarı. Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten 'Asıl film yarın başlıyor' diyerek uyardı. Korkunç felaket geliyor! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Van, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova ile Tekirdağ'ın doğusu, Bursa ve Balıkesir’in kuzeyinde, Çanakkale’nin doğusunda, Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu. Isparta, Adana'nın doğusu, Osmaniye ile Hatay çevrelerinde yer yer kuvvetli ve çok kuvvetli olması bekleniyor.

hhghg-24.jpg

KUVVETLİ YAĞIŞLAR GELİYOR

Yağışların İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova ile Tekirdağ'ın doğusu, Bursa ve Balıkesir’in kuzeyinde, Çanakkale’nin doğusunda, Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Kastamonu, Isparta, Adana'nın doğusu, Osmaniye ile Hatay çevrelerinde yerel olarak kuvvetli ve çok kuvvetli (21-75) yağış beklendiğinden yaşanabilecek sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

ADANA VE HATAYLILAR DİKKAT! KEREM ÖKTEN 'ASIL FİLM YARIN BAŞLIYOR' DİYEREK UYARDI

Hava durumu tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, yeni bir son dakika uyarısında bulundu. Hatay ve Adana için sağanak yağış uyarısında bulunan Ökten, "Adana ve Hatay'da çok kuvvetli yağışlar var. Bu fragman. Asıl yağış yarın..." dedi.

hghghg-2023-09-30t190405-748.jpg

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU RAPORU

1 EKİM 2023 PAZAR GÜNÜ

h1.png

2 EKİM 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

h2.png

3 EKİM 2023 SALI GÜNÜ

h3.png

4 EKİM 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

h4.png

5 EKİM 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN