Bu habere veliler üzülecek öğrenciler sevinecek! Milyonlarca öğrenciye duyuru: İlkokul, lise, üniversite öğrencileri dikkat

Bu habere veliler üzülecek öğrenciler sevinecek! Milyonlarca öğrenciye duyuru: İlkokul, lise, üniversite öğrencileri dikkat

İstanbul'da eğitim gören binlerce öğrenci için önemli bir duyuru yapıldı. İlköğretim, lise ve üniversite öğrencilerini kapsayan bu duyuruda, toplu taşıma araçlarına binerken İstanbulkart kullanan öğrencilere yönelik bir indirim müjdesi verildi. Ayrıca, öğrencilere 3 günlük tatil ilan edildiği de belirtildi.

İstanbulkart tarafından yapılan duyuruda, 19-21 Mayıs tarihleri arasında öğrencilere uygulanacak indirimlere yer verildi. Bu süre zarfında öğrencilerin toplu taşıma kullanımları daha uygun hale gelecek.

Ayrıca, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla tüm okulların 3 gün boyunca tatil olacağı bildirildi. Bu tatil, öğretmenleri ve öğrencileri oldukça sevindirdi.

ÇALIŞAN VELİLER ÜZÜLECEK ÖĞRENCİLER SEVİNECEK

Resmi tatil kapsamında, 19 Mayıs tarihinde bankalar, noterler, vergi daireleri ve benzeri birçok kamu kuruluşunun da kapalı olacağı hatırlatıldı. İlköğretim, ortaokul ve lise öğrencileri, 22 Mayıs'ta eğitimlerine kaldıkları yerden devam edecekler. Bu durum, özel sektörde çalışan ebeveynler için çocuklarına bakacak yer bulma konusunda bir telaş oluşturdu.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda kapalı olacak olan diğer yerler arasında noterler, aile hekimlikleri, okullar, üniversiteler, belediyeler, borsa, özel ve kamu bankaları yer alacak. Bu süre zarfında bu kurum ve kuruluşların hizmet veremeyeceği unutulmamalıdır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN