Bu ilçede kiralar hala çok ucuz! Deniz, kum, yeşilliği de cabası

Bu ilçede kiralar hala çok ucuz! Deniz, kum, yeşilliği de cabası

Balıkesir, zengin doğal güzellikleri ve geniş coğrafi çeşitliliği ile dikkat çeken bir ilimiz. Ancak, yaşam maliyeti açısından ilçeden ilçeye büyük farklar göze çarpıyor. Özellikle kiralık ev arayışında olan vatandaşlar, bu farklılıkları yakından inceliyor. Peki, Balıkesir’de kira fiyatları en uygun olan ilçe hangisi?

Yapılan araştırmalara göre, Balıkesir’de kira fiyatlarının en yüksek olduğu ilçe Ayvalık olarak öne çıkarken, en uygun fiyatlı kiralık evlerin bulunduğu ilçe ise Gömeç olarak belirlendi. Ancak, vatandaşların yaptığı aramalarda bir başka ilçe daha dikkat çekiyor: Gönen. Gönen, Balıkesir’de kira fiyatlarının en düşük olduğu ilçeler arasında yer alıyor ve bütçe dostu seçenekler arayanlar için ideal bir tercih olabilir.

img-4648.jpeg

Kiralık ev piyasasında böylesine farklı seçenekler sunan Balıkesir, her bütçeye uygun bir yaşam alanı sunma potansiyeline sahip. Ayvalık’ın sunduğu muhteşem manzaralar ve Gömeç’in sakin yaşamı, her iki ilçenin de kira fiyatlarını etkileyen önemli faktörler arasında. Gönen ise daha ekonomik bir alternatif arayanlar için cazip bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Balıkesir’de ev arayışı içinde olanlar için bu bilgiler, bölgede kiralık ev piyasasını daha iyi anlamalarına ve bütçelerine en uygun seçeneği bulmalarına yardımcı olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN