Bu kahvaltı bildiğiniz gibi değil! Ne okyanusta, ne dağın tepesinde: Gökyüzünde kahvaltı keyfi

Bu kahvaltı deneyimi tamamen farklı! Ne okyanusta, ne de bir dağın tepesinde! Gökyüzünde paraşütle kahvaltı keyfi! Yerden yüzlerce metre yukarıda kahvaltı yürek ister. İşte o görüntüler...

Erzincan'da bulunan Ergan Kayak Merkezi, Türkiye'nin önemli kayak noktaları arasında hızla yükselen bir yıldıza dönüşürken, son derece ilginç bir etkinlikle dikkatleri üzerine çekti. Kayak severler, pistlerde keyifli zaman geçirirken gökyüzünde paraşüt ile kahvaltı yapan birisini görmek, adeta gözlerine inanamadılar.

GÖKYÜZÜNDE KAHVALTI VE ÇAY KEYFİ

gokyuzunde-kahvalti-2.png

Bu ilginç etkinliğin arkasında, aynı zamanda bir YouTuber olan yamaç paraşütü pilotu Hasan Kaval yer alıyor. Kaval, özel olarak hazırladığı bir düzenek sayesinde paraşütüne bağladığı bir masa ile semaver çayı eşliğinde Erzincan'a özgü tulum peyniri ve yöresel ürünlerle gökyüzünde kahvaltı yaptı.

Bu unutulmaz anlara ait görüntüler, Erzincan Valiliği tarafından sosyal medya hesaplarında paylaşıldı ve kısa sürede viral oldu.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu da, kendi sosyal medya hesabından bu ilginç etkinliğe dair görüntüleri paylaşarak, "Gökyüzünde kahvaltının sırrı; rüzgarın sesi. Tulum peynirini daha lezzetli yapıyor. Afiyet olsun Hasan Kaval" notunu düştü.