Bu kez görüntüler Ordu'dan! Zehirli yılanı kilometrelerce çantasında taşımış... Eve döndüğünde dehşeti yaşadı

Bu kez görüntüler Ordu'dan! Zehirli yılanı kilometrelerce çantasında taşımış... Eve döndüğünde dehşeti yaşadı

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Bu kez görüntüler Ordu'dan. Görüntüleri görünce ağzınız açık kalacak. Zehirli yılanı kilometrelerce çantasında taşımış! Eve döndüğünde dehşeti yaşadı. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. O ilimizde yılan istilası başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen görüntüler herkesi korkuttu. Burası Amerika değil Türkiye! Zehirli yılanı kilometrelerce çantasında taşımış. Eve döndüğünde dehşeti yaşadı. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde büyük yılan istilası başladı! Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

ghhggh-2023-07-25t104310-931.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilmekte. Ordu'dan gelen görüntüler ise herkesi şok etti. Dev yılanı çantasında eve kadar taşıdı. Çantayı açtığında ise dehşeti yaşadı.

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Ordu'nun Altınordu ilçesinde sıcaktan bunalan bir kişi plaja giderek denize girdi. Eve geldikten sonra çantasını aşan genç adam gözlerine inanamadı. Ölümden son anda döndü.

ÇANTALARINI AÇTIKLARI GİBİ DEHŞETİ YAŞADILAR

Eve döndükten sonra plaj çantalarını açan aile zehirli yılanla karşı karşıya geldi. Hemen itfaiye ekiplerini arayarak yardım istediler. İhbar üzerine gelen ekipler zehirli yılanı evden çıkarıp doğaya saldı.

gfgfgf-2023-07-25t104247-124.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE YILAN İSTİLASI BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrasında uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN