Bu kez ne yılan ne kene, o ilçeyi istila ettiler! Sayıları gittikçe artıyor: Esnaf kapıyı bile açmaya korkuyor

Bu kez ne yılan ne kene, o ilçeyi istila ettiler! Sayıları gittikçe artıyor: Esnaf kapıyı bile açmaya korkuyor

Yılan, kene, kokarca böceği ve denizanası derken bu kez yeni bir istila daha başladı. O bölgede etkili olan istila vatandaşa pencere açtırmıyor. Şehir merkezini istila eden canlılara karşı yetkililerden müdahale bekleniyor...

Son dönemlerde birçok canlının istilasına uğrayan Türkiye'de yeni bir istila daha görüldü. O bölgede etkili olan istilanın görüntüleri kaydedildi. Şehir merkezinde yoğun miktarda görülürken, yetkililerden bir hamle bekleniyor. İşte tüm detaylar...

HAYATI DURDURMA NOKTASINA GELDİ

İlkbahar mevsiminde bol yağış alan Türkiye'de bir istila daha görüntülendi. Tatvan'ın merkezinde görülen istila hayatı durdurma noktasına kadar ilerledi. Çekirgeler tarafından istilaya uğrayan Tatvan'ın, şehir merkezi ve sahil şeridi resmen çekirgelerden oluşuyor. Vatandaş ve esnaf bu durumdan şikayetçi olarak zor durumlar yaşadığını paylaşıyor.

7fb1abad-7486oetvv5n908m51ttjjs.jpeg

İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Tatvan'da esnaflık yapan Sedar Erdoğdu, kapıyı açamadıklarını söyledi. Çekirge istilasında olduklarını belirterek, yetkililerden yardım beklediklerini vurguladı. Erdoğdu'nın açıklamaları şu şekilde devam ediyor; "Esnaf olarak kapılarımızı açamıyoruz. Şu an duyduğum kadarıyla Tatvan'ın genelinde durum böyle. Yetkililer bir an önce bu işe bir el atsın, bu işe bir çözüm olsun, biz de rahata kavuşalım”

9520ab58-4z7zzmhxfmhpms7yx461n.jpeg

Çekirge istilasının ciddi boyutlara ulaştığını söyleyen Turgut Hüseyni ise, tarıma dikkat çekti. Çekirgelerin tarıma ciddi zararlar verdiğinin altını çizn Hüseyni, bu durumun ürkünç olduğunu ve sayılarının giderek arttığını paylaştı. Tatvan Belediyesi yetkililerinden, çekirge ve haşere ilaçlama çalışmalarının başladığı duyuruldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN