Bu kez uyarı İstanbul ve Ankara’ya! 4 bölgeye ve 6 ile uyarı yapıldı! Meteoroloji uyardı! Çok kuvvetli geliyor...

Bu kez uyarı İstanbul ve Ankara’ya!  4 bölgeye ve 6 ile uyarı yapıldı! Meteoroloji uyardı! Çok kuvvetli geliyor...

Meteorolojiden İstanbul ve Ankara başta olmak üzere 4 bölge ve 6 il için uyarı verildi. Çok kuvvetli olacak. Tarih verildi! Özellikle o bölgede yaşayanların ekstra önlem alması gerekiyor. İstanbul, Ankara ve diğer 6 il...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok bölge için önemli bir hava durumu uyarısı yaptı. Hafta sonu şiddetli yağışlar bekleniyor. Özellikle Anadolu yakasında yaşayanlara uyarı verildi.

4 BÖLGEYE VE 6 İLE SAĞANAK UYARISI YAPILDI

istanbul-saganak-yagis-aa-1488074.jpg

Ülkemizin kuzey ve doğusu, Batı Akdeniz'in iç bölgeleri, Doğu Karadeniz kıyıları, Orta Karadeniz, İç Ege ve Ardahan, Kars, Osmaniye, Bolu, Düzce ve Sinop illeri için sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı. Ayrıca, rüzgarın saatte 40-60 km/saat hızla eseceği bölgelerde dikkatli olunması gerekiyor. Kuzey kesimlerde kuzeyden, güney kesimlerde ise güney ve batıdan esecek olan rüzgarlar, hava durumunu etkileyecek.

GECE SAATLERİNDE ARTACAK

6162f32e45d2a06a3ce1134e.jpg

Son değerlendirmelere göre yağışların İç Ege, Batı Akdeniz'in iç bölgeleri ve İç Anadolu'nun güneybatısında kuvvetli olması, akşam ve gece saatlerinde ise Samsun ve Ordu çevresinde yer yer şiddetli yağışların görülmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN