Bu köyde tüm fiyatlar tavan yapacak! En güzeli seçildi sırada en pahalısı olmakta! Evi olan yaşadı

Bu köyde tüm fiyatlar tavan yapacak! En güzeli seçildi sırada en pahalısı olmakta! Evi olan yaşadı

Türkiye'nin en güzel köyü seçildi, hem tarihi hem de doğasıyla herkese hayran bırakıyor. Yerli ve yabancı turistler bu köye Akın ediyor. En güzel köy seçildi ama bu gidişle en pahalısı olmaya da aday olacak. Bu topraklarda evi olanın yüzü gülüyor. İşte Türkiye'nin en güzel köyü…

Hem tarihi hem de doğal güzellikleriyle herkesi kendine hayran bırakan Bursa, Türkiye'nin en güzel köyüne de sahip oldu. Geleneksel yaşam tarzlarının yanı sıra doğal manzaraları birleştiren Bursa en güzel 11 Köyü ile herkesin aklını başından alıyor. Gölyazı, Cumalıkızık derken birçok doğal ve tarihi dokuyu bir arada barındıran bu köyler gelen turistlere huzuru yaşatıyor. İşte Türkiye'nin en güzel köyü…

TÜRKİYE'NİN DOĞAL CENNETİ

Doğal güzellikleri ve şifalı su kaynakları ile binlerce turisti ağırlayan Bursa, Oylat Kaplıcaları, Saitabat Şelalesi, Alaçam, Zeyniler Köyü gibi birçok Uğrak noktayı bir arada bulunduruyor. Koyunhisar ve yeni şehir ilçelerinin güzelliklerini de görmeden gitmemek gerekiyor. Biraz doğa biraz da tarih gezisi yapmak isteyenlerin kaçış noktası olan Bursa, herkesi kendine hayran bırakıyor. Sessiz sakin ve huzurlu bir atmosfer sunan bu 11 köy yıl içerisinde binlerce kişiyi ağırlıyor.

bursa-koy-1.jpg

BURSA'YA NASIL ULAŞIM SAĞLANIR?

Türkiye'nin en büyük şehirlerinden biri olarak bilinen Bursa'ya ister uçak isterseniz tren isterseniz de özel araç ile ulaşım sağlayabilirsiniz. İstanbul, Ankara ve İzmir'e yakın oldukça Merkezi bir konumda yer alan Bursa’ya ulaşım yolları şu şekildedir:

Otobüs ile Gidiş: Türkiye’nin birçok şehrinden Bursa’ya düzenli otobüs seferleri mevcuttur. Büyük otobüs firmaları tarafından gerçekleştirilen bu seferler, şehir merkezindeki otogarlara ulaşım sağlar.

Tren ile Gidiş: Demiryolu ulaşımını tercih edenler için Ankara, İstanbul ve diğer büyük şehirlerden Bursa’ya tren seferleri bulunmaktadır. Tren yolculuğu, hem konforlu hem de keyifli bir seçenek sunar.

Uçak ile Gidiş: Bursa Yenişehir Havalimanı, şehre uçuşları kabul eden bir havalimanıdır. İstanbul ve diğer büyük şehirlerden Bursa’ya uçuşlar düzenlenir. Havalimanından şehir merkezine ulaşım oldukça kolaydır.

Ulaşım Araç ile Gidiş: Kendi aracınızla seyahat etmeyi tercih ediyorsanız, Bursa’ya karayolu ile ulaşabilirsiniz. Osmangazi Köprüsü veya alternatif karayolu güzergahları aracılığıyla Bursa’ya ulaşım sağlanabilir.

Deniz Otobüsü ile Gidiş: İstanbul’dan Bursa’ya deniz otobüsü ile gitmek de mümkündür. Özellikle İstanbul-Bursa arası deniz yolculuğunu tercih edenler için düzenli deniz otobüsü seferleri bulunmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN