Bu sokaktan geçerken dikkat edin: Bir anda üzerinize saldırıyorlar! Mahalle sakinleri illallah etti

Bu sokaktan geçerken dikkat edin: Bir anda üzerinize saldırıyorlar! Mahalle sakinleri illallah etti

Bir apartman sakini, oturduğu binanın girişinde yuva yapan arıları kutuyla almak istedi. Arılar, bir anda adamın üzerine düşerken o anlar kameraya yansıdı. İşte detaylar...

Ankara'nın Altındağ ilçesinde yaşayan Ö.A., oturduğu binanın girişinde yuva yapan arıları süpürge yardımıyla kutuyla almak istedi. Ancak arılar bir anda Ö.A.'nın üzerine düştü.

ARILAR MAHALLELİYİ BEZDİRDİ

Arıların arasında kalan Ö.A., kutuyu ve süpürgeyi atıp, koşarak uzaklaştı. Ö.A.'nın arılardan kurtulmaya çalışması cep telefonu kamerasına yansıdı. Arılar mahallede de tedirginliğe yol açtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler özel kıyafetler ile arıları toplayıp, bölgeden uzaklaştırdı.

yuva-yapan-arilar-nasil-kovulur-1.jpg

"ÖNCE ÇIKTI, SONRA KAÇTI"

Arıların yuva yaptığı apartmanın giriş katında terzilik yapan Recep Özkan, "Ben çalışırken arkadaşlar arıların toplandığını söyledi. Çıktım baktım, o sırada da bir arkadaş geldi. Cesaretle merdivene çıktı, arılara baktı. Benden süpürge istedi. Süpürgeyle beraber arıları kutuya doldurdu. Doldurduğunda arılar üzerine geldi. Sonra can havli ile kaçtı" dedi.

yuva-yapan-arilar-nasil-kovulur-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN