Bu şehirlerde uçan kuş bile sinirli! Ne Adana ne Ankara: İlk sıradaki il herkesi şaşırttı

Bu şehirlerde uçan kuş bile sinirli! Ne Adana ne Ankara: İlk sıradaki il herkesi şaşırttı

Bir internet sitesi tarafından yapılan araştırmada Türkiye'nin en sinirli illeri ortaya çıktı. İlk sıraya yerleşen il ise herkesi şaşkına çevirdi. İşte, Türkiye'nin sinir seviyesi yüksek illeri...

Türkiye'nin en sinirli illerini belirlemek için yapılan bir araştırmada, büyükşehirlerde yaşayanların sinir seviyesinin daha yüksek olduğu ortaya çıktı. Peki, Türkiye'nin en sinirli ili hangisi? İşte, o sorunun şaşırtan cevabı...

Büyükşehirlerde yaşayan nüfusun yoğunluğuna bağlı olarak oluşan birçok sorun bu şehirlerde yaşayan insanların sinir seviyelerinin daha yüksek olmasına neden oluyor. Bu yüzden de yapılan araştırmada çıkan listede de büyük şehirlerimiz yer alıyor. Ancak listenin başında yer alan ilimiz ne İstanbul, ne Adana, ne de Ankara oldu.

h-3-1.jpg

TÜRKİYE'NİN EN SİNİRLİ İLLERİ

15 soruluk bir test ile yapılan araştırmaların sonucunda Türkiye'nin en sinirli ili Sivaslı oldu. Öyle ki teste katılan Sivaslıların yüzde 64'ünün test sorularına asabi cevaplar verdiği belirlendi.

Genel sonuçlara göre çıkan sıralama ise şöyle oldu:

- Yüzde 64 Sivas

- Yüzde 60 Samsun

- Yüzde 56 Eskişehir

- Yüzde 53 Hatay

- Yüzde 52 Ankara

- Yüzde 50 Aydın

- Yüzde 43 Çanakkale

- Yüzde 30 Balıkesir

- Yüzde 29 İzmir

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN