Bu yaz denize girmek hayal olabilir! Antalya’da korkutan görüntüler: Elinde köpek balığıyla çıktı

Havaların ısınmasıyla deniz hayalleri kuranlar bu görüntüleri görünce hayal kırıklığına uğrayacak! Bu yaz denize girmek hayallerde kalabilir! Antalya’nın meşhur sahilinde yaşanan anlar saniye saniye kaydedildi. Bir vatandaş, denizden elinde köpek balığıyla çıktı...

Havaların ısınmasıyla vatandaşlar, deniz kıyılarına akın etmeye başladı. Antalya’nın meşhur sahilinde yaşanan olay, görenleri korkuttu. Bu yaz deniz girmek hayal olabilir.

Antalya'nın ünlü Konyaaltı sahilinde yaşanan ilginç olay, görenleri hayrete düşürdü. Denizde yüzen bir vatandaş, elinde köpek balığıyla karaya çıktı. Bu sıra dışı anlar, sahilde bulunan diğer kişiler tarafından kameraya kaydedildi.

Olay, Konyaaltı sahilinde güneşlenen ve denizin tadını çıkaran diğer kişiler tarafından anbean kaydedildi. Görüntülerde, köpek balığını tutarak kıyıya doğru ilerleyen adamı insanların şaşkın tepkileri görülüyor. Sosyal medyada paylaşılan video, kısa sürede binlerce kez izlendi ve birçok yorum aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN