Bugün gökyüzünde şölen başlıyor! Akşam saat 20:00'de hazır olun: Oradan canlı izleyebilirsiniz

Bugün gökyüzünde şölen başlıyor! Akşam saat 20:00'de hazır olun: Oradan canlı izleyebilirsiniz

Aylardır beklenen tam güneş tutulması için geri sayım başladı. Peki, herkesin merakla beklediği tam güneş tutulması saat kaçta başlayacak, tam güneş tutulması nereden izlenebilecek? İşte, güneş tutulmasıyla ilgili merak edilen detaylar…

Uzun zamandır beklenen 8 Nisan tam güneş tutulması bugün akşam yaşanacak. Son birkaç yıldır eşine rastlanmayan bu doğa olayı sosyal medyanın da en çok konuşulanları arasına girdi. Öyle ki tutulmayla ilgili özellikle burçlar üzerinden sosyal medyada birçok teoriye imza atıldı. Peki, tam güneş tutulması nereden görülebilecek? İşte detaylar…

TAM GÜNEŞ TUTULMASI TÜRKİYE’DEN GÖRÜLEBİLECEK Mİ?

Türkiye ne yazık ki tam güneş tutulmasını gözlemleyemeyecek. Fakat Kanada, Meksika ve ABD gibi ülkeler bir bölümü bu görkemli şölene tanıklık edebilecek. Yerel kaynaklardan elde edilen bilgilere göre milyonlarca kişi, tam güneş tutulmasını izlemek için bugün yer değiştirecek.

tam-gunes-tutulmasi.jpg

Türkiye’de yaşayanlar bu eşsiz olaya tanıklık edemese de internet üzerinden yapılacak canlı yayınlarla izleme imkanı bulabilecekler. Bu kapsamda yapılan araştırmalara göre, NASA tutulmayla ilgili özel bir canlı yayın gerçekleştirecek. Eğer dilerseniz bu tarihi olayı NASA’nın YouTube kanalı üzerinden canlı yayınla takip edebilirsiniz.

TAM GÜNEŞ TUTULMASI SAAT KAÇTA GERÇEKLEŞECEK?

Yapılan açıklamalara göre bu tarihi olay akşam saat 21:20 sularında gerçekleşecek. NASA’nın canlı yayını ise saat 20:00’dan itibaren başlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN