Bugün öğleden sonra geliyor... Marmara ve Karadeniz'e önemli uyarı! Rize'den başlayıp tek tek o şehirleri vuracak

Bugün öğleden sonra geliyor... Marmara ve Karadeniz'e önemli uyarı! Rize'den başlayıp tek tek o şehirleri vuracak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava durumu tahminlere göre; bugün öğleden sonra Karadeniz'in batısı ve Marmara Bölgesi sağanak yağış etkisi altına girecek. İşte detaylar.…

Meteoroloji hava durumu tahminlerini paylaştı. Bugün öğlen saatleriyle birlikte ülkenin batısı ve kuzeyinde sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Marmara Bölgesi'nin büyük bir kısmında ve Ege'nin kıyı kesimlerinde sağanak yağış yaşanacak. Akşam saatlerine doğru ise Doğu Karadeniz'de de kuvvetli sağanak yaşanması bekleniyor.

metof.jpg

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün paylaştığı son tahminlere göre; ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Kıyı Ege, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları ile Balıkesir'in kuzey ve batısı, Çanakkale, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bolu ve Karabük çevreleri ile Samsun'un iç ve doğu kesimleri yağmur ve sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

akr.jpg

KARLA KARIŞIK YAĞMUR GELİYOR...

Karadeniz Bölgesi'nde yer alan Rize ve Artvin'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da yer alan Ardahan'ın kuzeyinde karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Öte yandan, sabah erken saatler ile gece saatlerinde de yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği söyleniyor.

Yağışların, Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, bu illerin 600-800 metre üzeri rakımlı yerlerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

hava-tahmin.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN