Bugünden etkisini gösterecek! 5-6 gün daha olmayacak… İstanbul, İzmir, Ankara…

Bugünden etkisini gösterecek! 5-6 gün daha olmayacak… İstanbul, İzmir, Ankara…

Ülke genelinde uyarı yapıldı! Bugünden itibaren etkisini gösterecek diyerek işaret edildi! İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere, 5 - 6 gün daha olmayacak. İşte tüm detaylar...

Türkiye için yapılan uyarılara yenisi eklendi. Bugün itibariyle ülkemizde etkisini gösterecek. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere ülke genelinde 5 - 6 gün daha olmayacak. Herkes hazırlığını yapsın...

BUGÜNDEN BAŞLIYOR

Kış mevsiminde yer alan ülkemiz için sıcaklık uyarıları yapıldı. Milyonları şaşırtan uyarıda, hava sıcaklıklarının yeniden yükseleceğine dair tahminler paylaşıldı. Pazartesi (Bugün) gününden başlayacak olan sıcaklık Afrika üzerinden yurdumuza giriş yapacak. Sıcak hava dalgasıyla beraber yüksek basınç etkilerinin yaşanması bekleniyor.

kar-qsq8-cover.webp

YILBAŞINDA KAR YOK

Sosyal medya üzerinden hava durumu paylaşımında bulunan Hava Forum, kötü haberi verdi. Kış mevsiminde beklenen karın yağmaması üzerine, yılbaşında da kar yağışının olmaması bekleniyor.

2.jpg

5-6 GÜN DAHA YAĞMAYACAK

Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkarak yüksek basınç etkisi oluşturacak. İstanbul'da sıcaklık 15-18 derece, İzmir'de sıcaklık 18-20 derece ve Ankara'da sıcaklık 10-12 derecelere kadar yükselecek. Hava Forum'un paylaşımında yer alanlara göre, "5-6 gün yağmur beklenmiyor. Sıkıcı bir hafta olacak..." ifadesi kullanıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN