Bunu da gördük! Çeyrek lahana 10 lira

Bunu da gördük! Çeyrek lahana 10 lira

Semt pazarında çeyrek lahananın 10 liraya satılması sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi. Fiyat pahalılığına vatandaşlar isyan etti.

Üst üste gelen zamların ardından pazarlarda sebzeler bölünerek satılmaya başlandı. Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafta çeyrek lahananın 10 liraya satıldığı görüldü. Bir sosyal medya kullanıcısının Bartın'daki bir pazarda yaptığı paylaşım ekonomide gelinen noktayı gözler önüne serdi.

Selahattin Aydın isimli sosyal medya kullanıcısının paylaştığı fotoğraflarda tek karnabaharın 75 TL'ye, çeyrek lahananın 10 TL'ye, patatesin 7.5. TL'ye satıldığı görüldü. Korkunç ötesi bir pahalılık olduğunu belirten Selahattin Aydın isimli sosyal medya kullanıcısı paylaşımına düştüğü notta şu ifadeleri kullandı:

"Tek karnabahar 75 TL, beyaz lahananın dörtte biri 10 TL, patates 7.5. TL ve daha nicesi böyle. Halk en temel şeyleri bile alırken kırk kere düşünüyor, öteki tarafta ise halkı bu halde bırakanlar lüks şatafatından zerre feragat etmiyor."

310320221541034466801-1-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN