Burası Alp Dağları’nda değil Karadeniz’de! Yılın sadece 2 ayı ortaya çıkan göl: Doğaseverler oraya akın ediyor

Burası Alp Dağları’nda değil Karadeniz’de! Yılın sadece 2 ayı ortaya çıkan göl: Doğaseverler oraya akın ediyor

Görenlerin Alp Dağları sandığı ancak Karadeniz’de bulunan bu göl yılın sadece 2 ayı ortaya çıkıyor. Ortaya çıktığında ise ziyaretçi akınına uğrayan göl gidenleri kendine hayran bırakıyor…

Artvin’e bağlı Ardanuç ilçesinde 400 metrelik rakımda ortaya çıkan göl yılın sadece 2 ayı görülebiliyor. Ardanuç ilçesi Tosunlu köyündeki doğal göl, eşsiz güzelliğiyle 2 ay da olsa bölgenin güzelliğine güzellik katıyor.

usot-golu-2.jpg

Yağmur ve eriyen kar sularıyla ortaya çıkan Usot Gölü, görülmeye başladığı an itibariyle doğaseverlerin akınına uğruyor.

Etrafındaki yeşil doğa ile yakaladığı eşsiz uyum sayesinde özellikle yoga yapmak isteyenlerin akın akın gittiği bir adres oluyor.

usot-golu-1.jpg

KALICI OLMAMASI CEZBEDİYOR

Doğal oluşum olmasının yanı sıra kalıcı olmayışı Usot gölünün daha cezbedici olmasını sağlıyor. Doğa gezginlerinin uğrak noktası olan göl, 2 aylık ömrü ile yeşilliklerin arasında ay gibi parlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN