Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanı görenler yerinden fırladı: O ilimizde istila başladı!

Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanı görenler yerinden fırladı: O ilimizde istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykularından uyandı. Doğaya salınan yılanlar zaman zaman insan bölgelerine girerken o ilimizden gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanın çıktığı yeri görenler yerinden fırladı. Uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı!

Yaz ayları ile birlikte yılan vakaları hızla artmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılanlar bu sefer deprem bölgesinde görüldü. Kahramanmaraş depremlerinden ağır hasar alan Adıyaman'da bu sefer yılan korkusu başladı. Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanı görenler yerinden fırladı! O ilimizde istila başladı. Uzmanlar yılan saldırılarına karşı peş peşe uyarılarda bulundu.

hghghg-2023-05-30t135604-299.jpg

DEV YILANI GÖRENLER YERİNDEN FIRLADI!

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinde ağır hasarlar alan Adıyaman'da bu sefer yılan istilası başladı. Vatandaşlar çadırlarda konaklarken çadırlarının yan kısmında yılan olduğunu fark etti. Dev yılanı görenler yerinden fırladı.

hghggh-62.jpg

UZMANLAR UYARDI: YILAN İSTİLASI BAŞLADI

Sümerevler Mahallesi Millet Bahçesi içerisinde görülen yılan vatandaşlar tarafından yakalanırken uzmanlar peş peşe uyarılar geldi. Bir bidonun içerisine konulan yılan doğaya salınırken uzmanlar yılan vakalarına karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN