Burası Amerika değil Türkiye! Tam 2 metre boyunda ve dünyanın en zehirlisi: O ilimizde istila başladı

Burası Amerika değil Türkiye! Tam 2 metre boyunda ve dünyanın en zehirlisi: O ilimizde istila başladı

Havaların yeniden ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler herkesin tüylerini diken diken etti. Burası Amerika değil Türkiye! Tam 2 metre boyunda ve dünyanın en zehirlisi. Dev engereği görünce küçük dilinizi yutacaksınız. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. O ilimizde istila başladı!

Sıcaklıkların yeniden artmasıyla birlikte yılanlar tekrardan yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Burası Amerika değil Türkiye! Dev engereği karşısında görünce küçük dilini yuttu. Tam 2 metre boyunda ve dünyanın en zehirlisi! Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı. Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

hjjhhj-2023-10-03t103146-980.jpg

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip edilmeye başlandı. Dünyanın en zehirli yılan türü olan koca engerek Mardin'de görüldü. Çobanın yaşadıkları herkesi şoke etti.

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Mardin'in Artuklu ilçesine bağlı Cevizlik köyü kırsalında çobanlık yapan Mehmet Ari, hayvanlarını tarlada otlatırken bir anda dev engerek yılanını karşısında gördü. Yılanı görür görmez şaşıran Ari, hemen cep telefonun kamerasıyla o anları kaydetti.

TAM 2 METRE BOYUNDA... DÜNYANIN EN ZEHİRLİ YILANI

Böyle bir yılanla ilk defa karşılaştığını ve yılanın boyunun yaklaşık 2 metre boyunda olduğunu belirten Ari, "Bu bölgede yaşadıklarına dair bir şey duymamıştım. Korkutucu oldukları kadar da nadir bir güzellikteler. Onu gördüğüm anı asla unutmayacağım. Çok zehirli olduklarını bildiğim için onu elimle almadım ancak bastonumla biraz inceledim." dedi.

hghhg-37.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrasında uzmanlardan son dakika uyarısı geldi. Sıcaklıkların yeniden artmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artabileceğini belirten yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN