Tek ısırığıyla anında felç edip öldürüyor... O ilimizde yılanlar istilaya başladı!

Tek ısırığıyla anında felç edip öldürüyor... O ilimizde yılanlar istilaya başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Ülkemizde de birçok yılan türü bulunurken gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanı görünce tüyleriniz diken diken olacak. Tek ısırığıyla anında felç ediyor. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. O ilimizde yılanlar istilaya başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olabilmekte. Gelen son görüntüler ise herkesi korkuttu. Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanı görünce bir daha uyuyamayacaksınız. Tek ısırığıyla anında felç ediyor. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı! Gördüğünüz gibi kaçın.

Son dönemde yılan haberleri çoğu kişi tarafından ilgiyle takip edilmekte. Elazığ'dan gelen son görüntüler ise tüyler ürpertici. Türkiye'nin en zehirli yılanlarından olan engerek yılanı Elazığ'da ortaya çıktı.

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Türkiye'de bulunan en zehirli yılan türü olan engerek yılanı Elazığ'da görüntülendi. Tek ısırığı ile anında felç ederek öldüren bu zehirli yılan ile ilgili daha önce uyarılar yapılmıştı. Gelen görüntüler korkulan cinste.

ghghghgh-69.jpg

TEK ISRIĞIYLA ANINDA FELÇ EDİP ÖLDÜRÜYOR

Daha önce bu türle ilgili önemli çalışmalara imza atan Doğa Koruma ve Milli Parklar Elazığ Şubesi tarafından Ulusal Biyolojik Çeşitlilik Envanter ve İzleme Projesi gelen görüntüler ile haklılığını ortaya koydu. Ekiplerin çalışmasında koruma altında olan koca engerek yılanının yaşadığı alanlar tespit edilerek, izlemesi gerçekleştirildi.

fggffg-19.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE YILANLAR İSTİLAYA BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Havaların ısınmasıyla yılan vakaların daha da artacağını belirten yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı tedbirli olması konusunda çağrıda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN