Burası Florida sahili değil Sakarya! Bir anda her şey havaya uçtu: Meteoroloji günlerce uyarmıştı

Burası Florida sahili değil Sakarya! Bir anda her şey havaya uçtu: Meteoroloji günlerce uyarmıştı

Görüntüler adeta Florida sahillerini andırdı! Ama o anlar Marmara Bölgesi'nde bulunan Sakarya'da meydana geldi. Bir anda yerdeki her şey gökyüzüyle buluştu! Ortalık adeta savaş alanına döndü. Meteorolojiden uyarı...

Sakarya'nın Karasu ilçesinde bulunan sahil kesiminde etkisini gösteren şiddetli rüzgar, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Sahil, adeta savaş alanına döndü. O anlar bir cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

tertre.jpg

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün önceden verdiği uyarıların ardından, Karasu ilçesinin sahil kesiminde şiddetli rüzgarın etkisi başladı. Sahildeki şiddetli rüzgar, aniden ortaya çıkarak her şeyi adeta alt üst etti.

KIRMIZI BAYRAK ÇEKİLDİ

Meydana gelen şiddetli rüzgarlar nedeniyle cankurtaranlar hemen kırmızı bayrak çekerek sahili boşalttı. Sahilde bulunan vatandaşlar, rüzgarın şiddeti nedeniyle zor anlar yaşadı. O anlar anlar cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

İşte o anlar:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN