Burası Meksika değil Türkiye! Otomobil bagajından öyle bir yaratık çıktı ki... Görenlerin nutku tutuldu, istila başladı!

Burası Meksika değil Türkiye! Otomobil bagajından öyle bir yaratık çıktı ki... Görenlerin nutku tutuldu, istila başladı!

Ülkemizde birçok hayvanın ticareti yasal olmayan yollarla dönüyor. Özellikle derisi ve zehri para eden yılanlar yoğun ilgi görürken o ilimizden gelen görüntüler şoke etti. Burası Meksika değil Türkiye! Durdurulan otomobilin bagajından öyle bir yaratık çıktı ki... Görenlerin nutku tutuldu. Korkulan istila başladı!

Yılan haberleri son dönemde yılan haberleri yoğun ilgi görmekte. Havaların serinlemesiyle yılanlar toprak altına girerken o ilimizden gelen görüntüler korkuttu. Burası Meksika değil Türkiye! Çevrilen otomobilin bagajından öyle bir yılan çıktı ki... Görenler küçük dilini yuttu. Uzmanlar apar topar paketleyip aldı.

OTOMOBİLİN BAGAJINDAN ÖYLE BİR ŞEY ÇIKTI Kİ... TAM 2 METRE BOYUNDA

Antalya'nın Kepez ilçesinde uygulanan çevirmede bir otomobilin bagajından öyle bir şey çıktı ki... Kutunun içinden piton bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğü Yunus Timler Amirliğince, uygulama noktasında kontrol amaçlı durdurulan otomobilin bagajında cam kafeste yılan olduğu görüldü.

burasi-meksika-degil-turkiye-otomobil-bagajindan-oyle-bir-yaratik-cikti-ki-gorenlerin-nutku-tutuldu-istila-basladi-1.jpg

Bilgi verilmesi üzerine uygulama noktasına giden Doğa Koruma ve Milli Parklar Antalya Şefliği ekipleri, hayvanın yaklaşık 2 metre uzunluğunda "Top Piton (Python regius)" cinsi yılan olduğunu belirledi.

GÖRENLERİN NUTKU TUTULDU! İSTİLA BAŞLADI

Araçta piton bulunduran kişiye, "Kara Avcılığı Kanunu'na muhalefet"ten 26 bin 390 lira para cezası uygulandı. Yılanın, Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkına yediemin olarak teslim edildiği belirtildi.

burasi-meksika-degil-turkiye-otomobil-bagajindan-oyle-bir-yaratik-cikti-ki-gorenlerin-nutku-tutuldu-istila-basladi-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN