Burası ne Amerika ne de Meksika! Dev kobra bir anda fırlayarak ısırdı... Genç adamın ölümünü izleyince şok geçireceksiniz!

Havaların serinlemesiyle birlikte yılanların yuvalarına girmesi bekleniyordu ancak gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Bu görüntüleri izleyince tüyleriniz diken diken olacak. Burası ne Amerika ne de Meksika! Dev kobra bir anda fırlayarak ısırdı. Genç adamın ölümünü izleyince şok geçireceksiniz. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Büyük yılan istilası başladı!

Sıcak havalar ile birlikte yuvalarından çıkan yılanlar dehşet saçmaya devam ediyor. Havaların serinlemesiyle yuvalarına girmesi beklenen yılanlar saldırıya geçti. Gelen görüntüleri izleyince ağzınız açık kalacak. Burası ne Amerika ne de Meksika! Dev kobra bir anda fırlayarak ısırdı. Genç adamın ölümünü izleyince şok geçireceksiniz! Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Büyük yılan istilası başladı. Arkanıza bakmadan kaçın.

jhjhhj-49.jpg

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip ediliyor. Hindistan'dan gelen görüntüler ise herkesi dehşete düşürdü. Dev kobra yılanı genç adamı ısırdığı gibi öldürdü.

BURASI NE AMERİKA NE DE MEKSİKA!

Hindistan'ın Madhya Pradesh eyaletinde yılan yakalama uzmanı olan bir adam, bisikletle seyir halindeyken bir kobra yılanı tarafından ısırıldı. Isırıldığını fark eden genç adam, bisikletini durdurarak ayağa kalktı. Atağa kalkar kalkmaz yere düşen adam, olay yerinde hayatını kaybetti.

DEV KOBRA SOKTUĞU GİBİ ÖLDÜRDÜ...

İsmi Manish olarak açıklanan adamın yılan yakalayıcısı olduğu belirtildi. Yere yığılan adam birkaç dakika içinde hayatını kaybetti. Adamı ısırdıktan sonra ortadan kaybolan yılan ise çevredeki bir ahırda bulundu. Manish'in yakaladığı yılanı ormana götürmek isterken öldüğü belirtildi.

hghgh-70.jpg

UZMANLAR UYARDI: BÜYÜK YILAN İSTİLASI BAŞLADI

Paylaşılan görüntüler sonrası uzmanlar acil durum uyarısı geldi. Sıcaklıkların tekrardan yükselmesiyle yılan vakalarının daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN